Försäljning och service

Markiser, persienner & gardiner

Malmö040 979745Hitta hit
Helsingborg042 161635Hitta hit

Markiser

Terrassmarkiser-02Markiser med fokus på färg, form och funktion. Solflex markis modellerna har bästa klass när det gäller funktion säkerhet och design.
Markiserna levereras alltid anpassade i både mått, design och funktion och erbjuder beställaren flera möjligheter för komfort tillval och finesser.

Vad det gäller färgvalet för stativ och kassetter till markiserna erbjuder vi minst 60 nyanser varav flera kan levereras även i matt nyans eller struktur utförande.
Markisväven erbjuds i flera kvaliteter och behandlingar varav Lumera acrylväv ingår i standard sortimentet för alla markismodellerna.

Solflex levererar alltid markiserna med markismotor och fjärrkontroll eller klara att koppla till KNX styrning eller annan 230V anslutning.
Vi erbjuder Somfy styrningar som ni kan kontrollerar markiser och belysningar via mobilen var ni än må vara och har tillgång till internet anslutning.

Naturligtvis erbjuder vi mer avancerade lösningar vid projekt som anpassas efter behovet.

Vi har ett stort urval av markiser från Warema, se menyn till höger.

 

Markiser för glastak

När solen värmer upp vinterträdgården behöver man ett solskydd som snabbt och enkelt ger skugga, utan att förstöra det vackra och luftiga intrycket. WAREMA vinterträdgårdsmarkiser garanterar behaglig skugga i alla typer av vinterträdgårdsarkitektur.

Markiser-for-glastak-05 Markiser för glastak 3 Markiser för glastak 2 Markiser för glastak

>> Läs mer

 

Terrassmarkiser

Med mer än 300 textilier och 50 stativfärger är det lätt att anpassa markisens utseende till fasaden. Vi erbjuder flera markismodeller med olika form och funktioner som förvandlar terassen till en oas!

Med Waremas markiser skapas en elegant färgmatchning till fasad och fönsterpartier.

Pergola-P40-4 Pergola-P40-5

K70-4K70-1

>> Läs mer

 

Fallarmsmarkiser

Behaglig skugga och ändå nästan obehindrad utsikt – en av de viktigaste fördelarna hos WAREMA fallarmsmarkiser.

Fallarmsmarkiser-04 Fallarmsmarkiser-03 Fallarmsmarkiser-02 Fallarmsmarkiser-01

>> Läs mer

 

Fasadmarkiser och markisolett

Fasadmarkiser lämpar sig framför allt för att skugga lodräta och lutande fasadytor, som ofta finns på moderna kontorsbyggnader.

Markisoletter är en kombination av vertikalmarkis och fallarmsmarkis som är lämplig att använda på lite högre fönster. Ger fri utsikt från insidan och en spännande effekt för glas och fasad. Stort sortiment av kvalitetsvävar och brett urval av stativfärger. Markisen är försedd med eldrift.

Fasadmarkis-01Markisolett objektMarkisolett-2Markisolett-3

>> Läs mer

 

Vertikalmarkiser

Vertikalmarkiser är ett funktionellt och diskret solskydd för lodräta fasader och stora fönsterfronter.

Vertikalmarkis-bild-02

Vertikalmarkiser-Referens-02

Vertikalmarkis-4Vertikalmarkiser-6

>> Läs mer

 

ZIP Markiser

ZIP markiser finns i flera modeller och fungerar som en vertikalmarkis, till skillnad att duken sitter fast i sidorna. Kassetten finns i halvrund och kvadratisk form 90, 110 och 130 mm. Max bredd är 4 m och kan täcka 4,5 m höjd.

Stort sortiment av kvalitetsvävar täta eller genomskinliga och brett urval av stativfärger. Markisen är försedd med eldrift.

Stativfärger finns i 180 varianter och delvis med valmöjlighet för olika glans och strukturer i lacken.

ZIP-12 ZIP-10 ZIP-9 ZIP-5

>> Läs mer