Försäljning och service

Markiser, persienner & gardiner

Malmö040 979745Hitta hit
Helsingborg042 161635Hitta hit

Nyheter

Skön värme ute till nyår?

Terrassvärme när det som bäst behövs! Varför inte servera glöggen till jul eller bubblet till nyår med lite skön värme på terrassen. Just nu får du 20% på Solamagic terrassvärmare (gäller t om 19 December 2017) Vi erbjuder flera modeller där design och kapacitet skiljer sig. Flera möjligheter att manövrera terrassvärmare allt från ”on/off knapp” till olika varianter på trådlös fjärrstyrning. Tänk på att värmarna är beställningsvara.. 3-4 arbetsdagar. >>Hitta butik i Malmö >>Hitta butik i...

läs mer

MAKAJO

Nytt samarbeta med Makajo i Malmöregionen. Nu hittar ni även våra produkter och tjänster på Makajo som ligger på Nordenskiöldsgatan 6 i Malmö. Välkommen! MAKAJO – Malmö | Nordenskiöldsgatan 6 | 211 19 Malmö | 040-15 32 00

läs mer

Öppet lördagar!

Nu är säsongen för köp av gardiner och markiser i full gång. När solen kikar fram blir vi alla påminda om behovet av att kunna skapa skugga. Därför öppnar vi våra ”showroom” även på lördagar mellan 11 och 14. Välkommen till oss på Solflex!

läs mer

Mässa Helsingborg

Dags för mässa – dags för nyheter. I år fokuserar vi på ”Smarta Hem” – du kan styra både gardiner, markiser, belysning, terassvärmare mm från din smartphone eller snygga fjärrkontroller. Kom och kolla på Tahoma® och Power View® Vi pratar om Bomässan 10-12 Februari i Helsingborgs Arena. Välkomna!

läs mer

Bättre mobilanpassning!

Vi har nu fått en hemsida som fungerar bra även i mobilsurfandet. Renare och anpassad efter mobilskärmar. Vi tackar Robin för ett fint och bra arbete! Du som har åsikter och ”tycker till”,  är mycket välkommen med kritik och förslag på förbättringar av vår hemsidan. Skriv några rader till oss på, post@solflex.se Tack på förhand!

läs mer

Nytt inför BoMässan

God fortsättning! Nytt år, ny energi! Vi arbetar nu med planering för BoMässan i Helsingbors Arena, som startar redan den 10 februari. Vi kommer att ha fokus på gardiner i vackra tyger och ”home control” av solavskärmning på både ut- och insidan hemmet. Mycket nytt som ska falla på plats inför mässan. Kom gärna in i vår butik, eller bara ring oss om ni har några frågor. Hoppas att vi träffas hos oss eller på mässan.  Välkommen!

läs mer

Facebooks ”belysningsfråga”:

Här är svaret: Slå på den första lampan i en minut, stäng sedan av den och slå på den andra. Gå sen in i rummet och gå fram och känn på de två lampor som är släckta. Den varma lampan har ju tänts av den första lysknappen, den som är tänd är ansluten till den andra, och den släckta och kalla lampan hör till den tredje lysknappen.   Finns det fler svar så bara skicka in det till oss, tack!

läs mer

Nya gardiner efter jul

Vi vet att många vill göra något ”nytt” i hemmet efter julpyntet åter packats i sina kartonger. Vi vet också att denna stund är Ni många som söker efter snabba lösningar på nya gardiner. Därför är det klokt att redan nu ta tag i detta trevliga projekt genom att besöka oss och få tips och inspiration. Vi hinner kanske göra måttagning och beställning innan jul, så blir väntan på sömnad och leverans så mycket kortare. Kanske är detta ett sätt, att unna sig lite julefrid?

läs mer

Skön värme på sensommaren

Snart alla på plats, efter en välförtjänt semester. Full fart på montagen råder nu när efterlängtade beställningsvaror ankommer från Warema och våra andra leverantörer. Hoppas att våra kunder ska hinna njuta av markiserna innan höstkylan slår till på allvar. På tal om att njuta, så har jag själv testat en effektiv (även snygg) värmare när kräftorna stod på bordet. Riktigt behagligt ljus och bra effekt som värmde oss alla tio vid bordet. Kanske ett bra tips inför stundande kvällar, under markisen. Hoppas att vi får en riktigt fin sensommar...

läs mer

BETALA I HÖST

Köp nu och betala den 30 september, utan några avgifter! Gäller för er som tecknar kredit hos Handelsbanken Finans, för köp av markiser och gardiner hos oss. Erbjudandet gäller maj – juli 2016. Besök våra butiker, och få hjälp av vår personal. Välkommen! PS. Ta med godkänd legitimation, om du önskar göra en kreditansökan.    

läs mer