Försäljning och service

Markiser, persienner & gardiner

Malmö040 979745Hitta hit
Helsingborg042 161635Hitta hit

Markisolett och fasadmarkiser

MarkisolettMarkisoletter är en kombination av vertikalmarkis och fallarmsmarkis som är lämplig att använda på lite högre fönster. Ger fri utsikt från insidan och en spännande effekt för glas och fasad. Stort sortiment av kvalitetsvävar och brett urval av stativfärger. Markisen är försedd med eldrift.

Markisoletter från WAREMA kan kallas allround-markiser för lodräta fasader. De är lämpliga för alla som uppskattar en harmonisk fasad, men ändå vill ha individuell skugga. Ett tekniskt trick gör detta möjligt. WAREMAs markisolett är en kombination av vertikalmarkis och fallarmsmarkis.Den övre vertikala delen är är måttanpassad och undre fallarmssektionen beställes i lämplig utfallslängd. Markisoletten är lämplig för höga fönster, och ger ett effektivt skydd för instrålning även från sidan, med bibehållen möjlig utsikt.

 

Fasadmarkis-01WAREMAs fasadmarkiser lämpar sig framför allt för att skugga lodräta och lutande fasadytor, som förekommer på moderna kontorsbyggnader. Många tekniska idéer gör Warema till ett professionellare alternativ som uppfyller många krav genom sin flexibilitet. WAREMA fasadmarkiser passar även optiskt till många omgivningar. Det stora urvalet av mönster och möjligheten att välja färg på de synliga aluminiumdelarna sörjer för en perfekt integrering.

WAREMAs fasadmarkiser har en underbar anpassningsförmåga. Harmonisk-formgivningDen genomtänkta mångfalden låter hela konstruktionen bli en till optisk enhet eftersom den anpassar sig till fasadens lutningsvinkel. Styrskenorna följer fasadens förlopp och markisen löper jämnt i rullar – över flera våningar upp till en höjd på 5.50 meter. Hos anläggningar med eldrift och akryltyg sörjer dukspännaren (patentansökt) för en större spänning i den utrullade duken. Särskilt hos markiser som har monterats med stort avstånd till fasaden, eller hos smala, höga anläggningar är dess använding meningsfull. En fallstav utgör dukspännarens kärna. Dess vikt trycker säkringsspaken nedåt. Den låses sedan med en gasfjäder.

Fasadmarkis-02 Fasadmarkis-03