Försäljning och service

Markiser, persienner & gardiner

Malmö040 979745Hitta hit
Helsingborg042 161635Hitta hit

Gardiner och textilridåer

Gardiner för kontor – och hemmiljö

Solflex erbjuder kompletta gardinuppsättningar från måttagning till montage. Vårt vackra gardinsortiment med fina vävstrukturer och härliga nyanser, platsar i de flesta moderna hemmiljöer och kontorsytor. Lätta skira gardiner som silar ljuset genom fönster eller mellan inglasning i kontorsutrymme. För mer privata utrymme kan man använda lite tyngre och tätare gardintyger som även har akustikförbättrande egenskaper. Alla våra tyger har hög kvalitet som får gardinerna att hänga vackert och lämpar sig väl för offentliga miljöer. Gardintyger kan köpas i metervara om det önskas, men vi levererar gärna komplett konfektionerat (färdigsytt) med gardinskenor och installation. Se våra gardiner och tyger i våra servicebutiker och showroom!

>> Showroom Malmö
>> Showroom Helsingborg

 

ode-colors  tana_smaller 

Gardiner i härliga material och moderna upphängningar. Olika typer av sömnad och tygupphängning för utseende och karaktärer ska stämma in med rum och miljö där gardinen ska synas.
Sydda veck med möjlighet att dölja skenan eller sydda glid för enkel och sparsmakad karaktär. Våra gardinuppsättningar med “Swingform” ger en jämn form och mycket textilvolym.
Nätta skensystem i flera varianter som vi även levererar med motordrift och fjärrstyrning.
Gardinmotorerna finns med 230V anslutning eller med laddningsbart batteripaket. Motorerna kan enkelt styras med smarta lösningar som KNX eller likvärdigt.

kwart-yellow 

Läs mer om våra gardiner som finns i många intressanta modeller från >>Luxaflex Gardiner