Försäljning och service

Markiser, persienner & gardiner

Malmö040 979745Hitta hit
Helsingborg042 161635Hitta hit

Textilinformation

Markis kollektion från Warema

 

Design som kastar skuggor

Resultat: WAREMAs kollektion exklusiv. I exklusiv-kollektionen används moderna material och fräscha färger. Den ger en helt ny designupplevelse som passar in harmoniskt i varje omgivning.

Textilinfofarger

Screen
Screentextil av PVC-överdragen glasfiber. Kraftig kvalitet med en vikt på ca. 525 g/m2. Kanterna är förstärkta på sidorna genom en termoplastisk metod. Materialet är svårantändligt och själv- slocknande. Utrustningens maximala bredd är 2500 mm.

PVC-väv
Vattentät lackkvalitet med polyester och mattglansbehandling.

Lumera acryl (ny standard)
Extra tät markisväv med mycket bra stabilitet och smutsavvisande egenskaper. Se och välj markisnyanser här i “färgverktyget

Materialval

MaterialvalMatcha eller profilera fasaden? I WAREMA:s rikliga färgkälla hämtar du inspiration för att utforma ett solskydd som passar din personliga stil. Med vårt stora urval av mate- rial och färger kan vi till- fredsställa alla önskemål.

Förbindelsesömmar Alla sömmar och förbindelse- ställen sys med det särskilt långlivade PTFE tråden (teflon- garnet “Tenara”) på moderna symaskiner. Akryldukarnas längsgående sömmar kan också fås svetsade.

Behandling

behandlingcertTack vare en ny impregne- ringsmetod med nanoteknik är dukarna ännu bättre skyddade mot smuts. Vattnet pärlar av lätt och för bort smutspartiklar från ytan. Dessutom har impregneringen en alg och mögelhämmande effekt. WAREMA-dukens nödvändiga styvhet uppnås genom impregnering med tyger som är ekologiska och ofarliga för hälsan. Alla WAREMA-dukar är testade enligt Öko-Tex Standard 100.

Se och välj markisnyanser här i “färgverktyget” eller se prover våra servicebutiker och showrooms i Malmö eller i Helsingborg

akryl