Försäljning och service

Markiser, persienner & gardiner

Malmö040 979745Hitta hit
Helsingborg042 161635Hitta hit

Duette Gardiner

Duette Gardiner

Många valmöjligheter för dina fönster – Duette® från Luxaflex förenar både form och funktion på ett fantastiskt sätt. Luxaflex Duette® erbjuder ett stort urval vävar i vackra färger och strukturer som dessutom finns i flera olika transparenser.
Med sina plissérade veck passar Duette® gardinen utmärkt till i stort sett alla fönster – stora som små. Duette® finns i tre plissébredder: 25, 32 och 64 mm.

Luxaflex Duette gardiner

Luxaflex-Duette    Luxaflex-Duette-1    Luxaflex-Duette-2   

Unika betjäningsmöjligheter – Revolutionerande Luxaflex® SmartCord® har ett pumpsystem som gör att linan förblir kort, även om gardinen är uppdragen. Du slipper alltså ha långa linor som hänger ner i fönsterkarm och på golv. Gardinen betjänas enkelt och ger fönstret ett stilrent uttryck.
Luxaflex® LiteRise® är en betjäning helt utan linor, där du istället höjer och sänker gardinen med ett lätt tag i underlisten. Du placerar gardinen precis i den höjd du önskar.
“Duette® är inte bara vacker, den isolerar både sommar som vinter”
Energibesparing och akustik – Den stillastående luften i cellerna på en Duette® fungerar som ett isolerande lager både sommar och vinter. Modell Architella® har tre luftfickor vilket förbättrar den isolerande effekten ytterligare. Det största kallraset i hus sker vid fönstret och här kan Duette® hjälpa till att minska värmeförlusten avsevärt. Duette® är nämligen vår mest energieffektiva gardin som tillsammans med det enkla, stilrena uttrycket gör den unik på marknaden. Det dubbla vävlagret i Duette® har även en ljuddämpande effekt som gör gardinen optimal i rum med dålig akustik.

PowerView® Motorisering – Tänk dig en värld där dina gardiner kan förutse dina behov och anpassa sig själva automatiskt, och på så sätt skapa den perfekta atmosfären från morgon till kväll. Just detta är det fina med PowerView motorisering.

 

Mer om Solflex gardiner och solskydd