Försäljning och service

Markiser, persienner & gardiner

Malmö040 979745Hitta hit
Helsingborg042 161635Hitta hit

Markiser för glastak

Markiser för glastak (Inne och ute)

Markiser för glastakNär solen värmer upp vinterträdgården behöver man ett solskydd som snabbt och enkelt ger skugga, utan att förstöra det vackra och luftiga intrycket. WAREMA vinterträdgårdsmarkiser garanterar behaglig skugga i alla typer av vinterträdgårdsarkitektur.

Alla ytor, vertikala till vågräta, kan överspännas – inte ens bågar är något problem. Markisen löper i diskret installerade skenor, när den fälls ut spänns duken med en inbyggd fjädermekanism. Till och med trekantiga fönster kan nu skyddas mot solinstrålning – med nya vinterträdgårdsmarkisen Typ D2 från WAREMA. Den ser till att vinterträdgården skyddas fullständigt mot solstrålar.

Naturligtvis är WAREMA vinterträdgårdsmarkiser konstruerade med vacker optik. Kollektionerna med tyger i över 100 färger och mönster gör solskyddet till en värdefull del av tillbyggnaden. Även konstruktionsdelarna kan fås i många olika färger.

Kan skugga vara vackrare? Med det stora urvalet av tyger kan vi anpassa WAREMA vinterträdgårdsmarkiser helt efter din smak.

Se möjligheter att kombinera markisfärger med “färgverktyget”

Sensorer (tillval)
Vindsensorn – en världsnyhet – som integrerats i vävaxeln mäter vindbelastningen direkt vid väven. Den integrerade vindstyrningen kompletteras med en extern, energioberoende ljussensor.

Mer om komfortmöjligheter och markisstyrning

Markiser för glastak 2

Markiser för glastak 3 Markiser för glastak 4 Markiser för glastak 5

Läs mer om markiser i vind och regn          Hitta butik i Malmö      Hitta butik i Helsingborg