Försäljning och service

Markiser, persienner & gardiner

Malmö040 979745Hitta hit
Helsingborg042 161635Hitta hit

Pergolamarkiser och Terrassmarkiser för trädgårdens vardagsrum.

Markiser för uteplats och terrass – Service i Helsingborg och Malmö.

mer färgval och fler funktioner

Terrassmarkiser-04På Solflex får ni professionell hjälp att hitta terrassmarkiser och pergolamarkiser som kan fylla trädgårdens uteplatser och terrasser med mysfaktor och elegans. För att få en bra plats utomhus behöver du solskydd som silar solljuset och håller bort nattkylan. Markiserna som Solflex erbjuder finns i många modeller för att på bästa och snyggaste sätt möta önskemål om form och funktion som står under många år.

Solflex marknadsför Waremas sortiment av solskyddsprodukter via servicebutiker med showrooms i både Malmö och i Helsingborg. Waremas tyska kvalitetsutbud av terrassmarkiser och pergolamarkiser borgar för trygg teknik och långsiktig hållbarhet. Här väljer man bästa markistextilierna och får största valmöjligheterna av ytstruktur och stativnyanser, långt utöver det vanliga. Det går att komplettera och köpa till flera tekniska funktionstillval för respektive markismodell, se följande förslag här;

Pergola markis P60, med mobil styrningKomfortstyrning med trådlös manövrering är standard för alla markismodeller i sortimentet, men Solflex erbjuder även “smartahem” funktioner som kan beställas med markisköpet. Vindsensorer erbjuds i olika utförande, regnsensorer och solöga som hjälper till att hålla markisen i rätt position efter väder och vind är vanligt tillval vid markisinköpet. För de svala kvällarna kan vi erbjuda värmare och belysning.

Komplettera er markis med Warema frontrullgardin och en flexibel sidomarkis som skyddar mot vinddrag och insyn. Gardinerna i fronten kan levereras i avvikande väv om så önskas t.ex. screenväv för att behålla en del av utsikten, men ändå ge ett bra skydd.

Waremas markismodell H60 kan också kompletteras med en manuell tiltmekanism som reglerar lutningen på markisen allt mellan 5 till 40°, och kan således fungera som solskydd för fönsterpartier från höst till tidig vår när solvinkeln är låg.

Solflex levererar alltid terrassmarkiser med markismotor och fjärrkontroll eller klart att koppla till KNX styrning eller annan 230V anslutning.
Våra markismodeller kan levereras i bredder upp till 7 meter, och i vissa modeller i utfall på 6.5 meter.
Med Waremas markiser skapar vi en trygg funktion och en snygg färgmatchning till fasad och fönsterpartier.  Se möjligheter att kombinera markisfärger med “färgverktyget”

Lamaxa Pergolamarkis –  vädersäkrar uteplatsen!

Lamaxa Pergola Markis - Solflex AB

Lamaxa Pergola Markis – Solflex AB

Lamaxa från Warema – Pergola markis för fristående installation eller ansluten mot vägg.
Lamelltaket på Modell L70 är både vinklingsbart och kan förflyttas i sidled. Lamelltaket är tätt och stabilt för att klara normala snölaster i södra Sverige.
Stolpar och liggande ramprofil har utrymme för integrerade solskydd på alla sidorna. Warema erbjuder eZip markiser (vertikalmarkis) med screenväv för bra solavskärmning men med bibehållen utsikt. Markiserna är helt dolda i systemet.
Integrerad belysning och värmare finns att komplettera med från Waremas sortiment.

Lamaxa Pergola Markis - Solflex AB

Pergolamarkis – Fristående Lamaxa. Maxlängd 6,3m Maxdjup 4,4m

Pergolamarkis modell P70

Pergolamarkis modell P70

Pergolamarkis P70 från Warema är en rubust markismodell som tåler de flesta vädersituationer när man har planerat en middag på terrassen. Pergolamarkisen P70 kan att täcka upp till 36 kvm terrassyta och med utfall upptill 6 m. Pergolamarkisen levereras med vattenränna och stuprör i stolpen.

Specialurval av kvalitetstyg och mängder av stativfärger att välja på. Pergolamarkis P70 levereras alltid måttanpassad och är alltid eldrivna med trådlös manövrering.

Mer om komfort och markisstyrning

Pergola markis P70

Pergola markis P70 uppdragen

Pergolamarkis P70 helt uppdragen
Utfall på P70 Max 6m

Pergolamarkis P60

Pergolamarkis P60 - Solflex AB

Pergola markis P60 – Solflex AB

Pergolamarkis modell P60

Pergolamarkis P60 från Warema går det att täcka upp till 30 kvm terrassyta och med utfall som ”vanliga markiser” inte klarar. Utfallet på P60 markisen är max 5 m. Pergolamarkisen levereras med vattenränna och stuprör i stolpen.

Specialurval av kvalitetstyg och mängder av stativfärger att välja på. Pergolamarkis P60 levereras alltid måttanpassad och är alltid eldriven med trådlös manövrering.

Mer om komfort och markisstyrning

Pergolamarkis P40

Pergola-P40-3   Pergola-P40-1

Pergolamarkis P40

Med en pergolamarkis från Warema går det att skugga stora terrasser och ytor med stora utfall, som ”vanliga markiser” inte kan klara. Utfallet på pergola P40 markisen, levererar vi upp till 6,5 meter.
Stort sortiment av kvalitetsvävar och brett urval av stativfärger. Pergolamarkis P40 är alltid eldrivna och har trådlös manövrering.

Mer om komfort och markisstyrning

Pergola-P40-5

Terrassmarkis i kassett, modell K70

Terrassmarkis K70

Terrassmarkis i kassett, modell K70

Nytt format med funktionell form som redan har vunnit pris för sin design. Kan levereras med integrerad Led belysning i frontprofil och kassett.
Stativfärger finns i 200 varianter och delvis med valmöjlighet för olika glans och strukturer i lacken.
Stort sortiment av kvalitetsvävar. Markisen är försedd med eldrift och trådlös manövrering. Frontrullgardin som kan skydda mot sol och insyn finns också att beställa som tillval.

Mer om komfortmöjligheter och markisstyrning

Terrassmarkis i kassett modell K70   Terrass markis i kassett modell K70   markis K70   Markis i kassett modell K70

Kassettmarkis K60

Kompakt kassettmarkis i mjuka former och konstruerad för att klara större ytor. Markisen kan klara bredder upp till 7 m och i rätt kombination utfall upp till 4 meter. Stort sortiment av kvalitetsvävar och brett urval av stativfärger. Markisen är försedd med eldrift och trådlös manövrering. Frontrullgardin som kan skydda mot sol och insyn finns också att beställa som tillval.

Mer om komfortmöjligheter och markisstyrning

Terrassmarkiser-02   

Kassettmarkis 580

Helkassett med litet format. Kassetthöjden är 140 mm och kan levereras i bredd upp till 5 meter och 3 meters utfall. Nätt design som är lätt att applicera i trånga utrymmen. Stort sortiment av kvalitetsvävar och brett urval av stativfärger. Markisen är försedd med eldrift och trådlös manövrering.
Frontrullgardin som kan skydda mot sol och insyn finns också att beställa som tillval.

Mer om komfortmöjligheter och markisstyrning

Terrassmarkiser 580-05   sällskap under terrassmarkis

Terrassmarkis H60

Robust terrassmarkis med stort urval av tillbehör. Flexibla montagemöjligheter och en kompakt konstruktion som skyddar översida och front som täcker armkonstruktionen. Markisen kan förses med frontrullgardin som täcker 2,5 m höjd. Markisen kan levereras i bredd upp till 7 meter, och ett utfall på 3,5 meter. Stort sortiment av kvalitetsvävar och brett urval av stativfärger. Markisen är försedd med eldrift och trådlös manövrering.
Till markis H60 kan tiltmekanism beställas för att kunna reglera lutningen på markisen från 5° till 40°.
Frontrullgardin som kan skydda mot sol och insyn finns också att beställa som tillval.

Mer om komfortmöjligheter och markisstyrning

  

Läs mer om markiser i vind och regn

Hitta butik i Malmö      Hitta butik i Helsingborg[/button