Försäljning och service

Markiser, persienner & gardiner

Malmö040 979745Hitta hit
Helsingborg042 161635Hitta hit

Terrassmarkiser och Pergolamarkiser för trädgårdens bästa uteplatser.

mer färgval- fler funktioner

 

Terrassmarkiser-04På Solflex får ni professionell hjälp att hitta terrassmarkiser och pergolamarkiser som kan fylla trädgårdens uteplatser och terrasser med mysfaktor och elegans. För att få en bra plats utomhus behöver du solskydd som silar solljuset och håller bort nattkylan. Markiserna som Solflex erbjuder finns i många modeller för att på bästa och snyggaste sätt möta önskemål om form och funktion som står under många år.

Solflex marknadsför Waremas sortiment av solskyddsprodukter via servicebutiker med showrooms i både Malmö och i Helsingborg. Waremas tyska kvalitetsutbud av terrassmarkiser och pergolamarkiser borgar för trygg teknik och långsiktig hållbarhet. Här väljer man bland de bästa markistextilierna och största valmöjligheterna av ytstruktur och stativnyanser, långt utöver det vanliga. Det går att komplettera och köpa till flera tekniska funktionstillval för respektive markismodell, se följande förslag här;

Komfortstyrning med trådlös manövrering är standard för de flesta markismodeller vi erbjuder, men Solflex erbjuder “smartahem” funktioner som du kan beställas vid markisköpet eller komplettera med senare. Vindsensorer erbjuds i olika utförande, regnsensorer och solöga som hjälper till att hålla markisen i rätt position efter väder och vind är vanligt tillval att köpa till. För de svala kvällarna kan vi erbjuda värmare och om så önskas även belysning.

Komplettera er markis med Warema frontrullgardin och en flexibel sidomarkis som skyddar mot vinddrag och insyn. Gardinerna i fronten kan levereras i avvikande väv om så önskas tex. screenväv för att behålla en del av utsikten.
Terrassmarkiser-06Waremas markismodell H60 kan också kompletteras med en manuell tiltmekanism som reglerar lutningen på markisen allt mellan 5 till 40°, och kan således fungera som solskydd för fönsterpartier från höst till tidig vår när solvinkeln är låg.

Solflex levererar alltid terrassmarkiser med markismotor och fjärrkontroll eller klart att koppla till KNX styrning eller annan 230V anslutning.

Våra markismodeller kan levereras i bredder upp till 7 meter, och i vissa modeller i utfall på 6.5 meter.

Med Waremas markiser skapar vi en trygg funktion och en snygg färgmatchning till fasad och fönsterpartier.  Se möjligheter att kombinera markisfärger med “färgverktyget”

 

Kassettmarkis K70

Nytt format med funktionell form som redan har vunnit pris för sin design. Kan levereras med integrerad Led belysning i frontprofil och kassett. Stativfärger finns i 180 varianter och delvis med valmöjlighet för olika glans och strukturer i lacken.

Stort sortiment av kvalitetsvävar. Markisen är försedd med eldrift och trådlös manövrering.  Mer om komfortmöjligheter och markisstyrning

K70-1 K70-2 K70-3 K70-4 K70-5

 

Kassettmarkis K60

Kompakt kassettmarkis i mjuka former och konstruerad för att klara större ytor. Markisen kan klara bredder upp till 7 m och i rätt kombination utfall upp till 4 meter. Stort sortiment av kvalitetsvävar och brett urval av stativfärger. Markisen är försedd med eldrift och trådlös manövrering.  Mer om komfortmöjligheter och markisstyrning

Terrassmarkiser-02   Terrassmarkiser K60-03

Kassettmarkis 580

Helkassett med litet format. Kassetthöjden är 140 mm och kan levereras i bredd upp till 5 meter och 3 meters utfall. Nätt design som är lätt att applicera i trånga utrymmen. Stort sortiment av kvalitetsvävar och brett urval av stativfärger. Markisen är försedd med eldrift och trådlös manövrering.  Mer om komfortmöjligheter och markisstyrning

Terrassmarkiser 580-05

Semikassett markis H60

Robust terrassmarkis med stort urval av tillbehör. Flexibla montagemöjligheter och en kompakt konstruktion som skyddar översida och front som täcker armkonstruktionen. Markisen kan förses med frontrullgardin som täcker 2,5 m höjd. Markisen kan levereras i bredd upp till 7 meter, och ett utfall på 3,5 meter. Stort sortiment av kvalitetsvävar och brett urval av stativfärger. Markisen är försedd med eldrift och trådlös manövrering.  Mer om komfortmöjligheter och markisstyrning

Till markis H60 erbjuds tiltmekanism för att kunna reglera lutningen på markisen från 5° till 40°. Finns att beställa som tillval.

Vikarmsmarkis H60-01

 

Pergolamarkis P40

Med en pergolamarkis från Warema går det att skugga stora ytor och stora markisutfall som ”vanliga markiser” inte klarar. Utfallet på pergolamarkiser går att leverera upp till 6,5 meter.

Stort urval av kvalitetstyger och stativfärger. Stort sortiment av kvalitetsvävar och brett urval av stativfärger. Pergolamarkiser är alltid eldrivna och har trådlös manövrering.  Mer om komfort och markisstyrning

Pergola-P40-2Pergola-P40-4

Pergola-P40-5
Pergola-P40-1Pergola-P40-3

Läs mer om markiser i vind och regn

Hitta butik i Malmö      Hitta butik i Helsingborg