Försäljning och service

Markiser, persienner & gardiner

Malmö040 979745Hitta hit
Helsingborg042 161635Hitta hit

Gardiner | Solskydd

Gardiner för alla fönster och inredningar

Solflex har ett brett urval av vackra design gardiner från kända tillverkare som Skugga och Luxaflex. Söker man specifika funktioner och textilegenskaper som kombineras med både solskydd och utsikt eller akustikförbättring, ljusfördunkling eller/och energisparande egenskaper finns detta i Waremas textilsortiment. Se menyn till höger för att läsa mer om respektive produkttyp.

Funktion & Utsikt

En ny textilkollektion från Warema med många egenskaper för effektiv värmereflektion och bibehållen fin utsikt. Textilsortimentet kan användas till ett flertal olika produkter såsom rullgardiner, panelgardiner och lamellgardiner.

Bländskydd, Solskydd, Utblick  fördunkling  solskydd-förminskad  svängigt utrymme

>> Läs mer om Funktion & Utsikt

Luxaflex gardiner och persienner

Vi erbjuder gardiner och persienner från Luxaflex som är handgjorda och helt skräddarsydda efter dina önskemål. I vårt Luxaflex sortiment finns Luxaflex Silhouette, Facette gardin, Duette och Twist gardin. Luxaflex erbjuder även persienner i trä och metall.

Luxaflex-Twister-03      

>>Läs mer om luxaflex gardiner

Hissgardiner

Luxaflex Hissgardin är en exklusiv kollektion för dig som favoriserar små vackra detaljer. Extra lyxig blir den om du väljer fodrad gardin som ger tyngd och substans till helhetsintrycket. Väljer du dessutom en tät väv fungerar den utmärkt som mörkläggningsgardin.

Hissgardin-Linnea1   Hissgardin-Visio  Hissgardin-Segment2  Hissgardin_info_var

>> Läs mer om våra hissgardiner

Gardinridåer

Dessa gardiner från Luxaflex kan vi leverera i metervara. Ni väljer själva om ni enbart vill ha gardinen eller en komplett lösning färdigsydd och monterad. Hög kvalitet på sömnad såväl som material.

ode-colors  kwart-yellow    tana_smaller

>> Läs mer om gardinridåer

Lamellgardiner

Solflex textilsortiment har stor bredd av enfärgade och mönstrade textilier. Struktur och täthet för olika behov. Form och textilbredder finns i flera varianter. Solflex erbjuder lamellgardiner som är format-, färg- och kvalitetanpassade efter kundens behov.

lamellgardiner-www.skugga.se.lamellgardin  Lamellgardiner-Skugga-01  Lamellgardiner-02  Lamellgardiner-01

>> Läs mer om våra lamellgardiner

Mörkläggningsgardiner

Solflex erbjuder ett brett urval av täta textilier för flera produkter som fungerar utmärkt som mörkläggning.
Från enkla måttanpassade rullgardiner med tät väv till mer sofistikerade ljusavskärmningar med kassett och sidosluss när detta krävs.
Även täta gardinridåer är nu modernt och skapar en effektiv avskärmning och lite “hotellrumskänsla”.
Duettgardiner är också en effektiv produkt när man använder tät folierad väv. Fördelen med Duetten är att den till skillnad från rullgardiner får bättre breddutfyllnad, och har tätare konstruktion än både persienner och plisségardiner. Duetten kan beställas i “ramkonstruktion” för att täcka de små ljusglappen som uppstår.

Morklaggning-gardinMorklaggning-gardin-02  Morklaggning-gardiner

>> Läs mer om mörkläggningsgardiner

Panelgardiner

Panelgardiner och textil för ljus och inredning.

Panelgardiner-Monster-For-Fonster  Panelgardiner-For-Ljus-Och-Inredning  Panelgardin 

>> Läs mer om panelgardiner

Duette Gardiner

Många valmöjligheter för dina fönster – Duette® från Luxaflex förenar både form och funktion på ett fantastiskt sätt. Luxaflex Duette® erbjuder ett stort urval vävar i vackra färger och strukturer som dessutom finns i flera olika transparenser.
Med sina plissérade veck passar Duette® gardinen utmärkt till i stort sett alla fönster – stora som små. Duette® finns i tre plissébredder: 25, 32 och 64 mm.

Luxaflex Duette gardiner

Luxaflex-Duette    Luxaflex-Duette-1    Luxaflex-Duette-2   

Energibesparing och akustik – Den stillastående luften i cellerna på en Duette® fungerar som ett isolerande lager både sommar och vinter. Modell Architella® har tre luftfickor vilket förbättrar den isolerande effekten ytterligare. Det största kallraset i hus sker vid fönstret och här kan Duette® hjälpa till att minska värmeförlusten avsevärt. Duette® är nämligen vår mest energieffektiva gardin som tillsammans med det enkla, stilrena uttrycket gör den unik på marknaden. Det dubbla vävlagret i Duette® har även en ljuddämpande effekt som gör gardinen optimal i rum med dålig akustik.

PowerView® Motorisering – Tänk dig en värld där dina gardiner kan förutse dina behov och anpassa sig själva automatiskt, och på så sätt skapa den perfekta atmosfären från morgon till kväll. Just detta är det fina med PowerView….

Mer om Duette gardiner

Plisségardin

Textilgardiner för minimalistisk inredning. Stort textilurval av enfärgad och mönstrad plisséväv och med kvalitet för lång hållbarhet.
Mjuka ljuseffekter, väldoserat ljusinsläpp med plisségardiner. Med Solflex veckade gardintextilier i olika färger och dekorer får rummet en mjuk atmosfär. Förutom att plisségardinen ger ett bra solskydd fungerar den också utmärkt som insyns- och bländningsskydd.
Solflex erbjuder flera gardinmodeller – för olika behov och fönster….

Plissegardiner-07  Plissegardiner-05  Plissegardiner-03  Plissegardiner-01

>> Läs mer om plisségardiner

Rullgardiner

I vårt sortiment finner du rullgardiner som silar ljuset genom vackra textilstrukturer.

Rullgardiner-01   Rullgardiner-02  Rullgardiner-03  Rullgardiner-04

>> Läs mer om rullgardiner

Gardiner för takfönster

I vår butik finner ni flera möjligheter och produkttyper som går att montera i takfönster.

Takfonstergardiner-03  Takfonstergardiner-02  Takfonstergardiner-01

>> Läs mer om takfönstergardiner

Tvilling gardiner

Textilgardiner med ”persiennfunktion”. Tvilling gardinen justerar ljusinsläppet efter behov med ett enkelt handgrepp.

Tvillinggardin-Solflex

>> Läs mer om Tvillinggardiner