Försäljning och service

Markiser, persienner & gardiner

Malmö040 979745Hitta hit
Helsingborg042 161635Hitta hit

Markiser för terrassen, glastak och fönster.

Solflex erbjuder färg- och måttanpassade markiser, installerat och klart!

Markiser med fokus på färg, form och funktion. Solflex markis modeller har bästa klass när det gäller funktion, säkerhet och design.
Solflex säljer Waremas markissystem som alltid levereras anpassat i både mått, design och funktion och erbjuder beställaren flera möjligheter för komfort tillval och finesser.

Vad det gäller färgvalet för stativ och kassetter till markiserna erbjuder vi minst 200 nyanser varav flera kan levereras även i matt nyans eller struktur utförande.
Markisväven erbjuds i flera kvaliteter och behandlingar varav Lumera kvalitetsväv ingår i standard sortimentet för alla markismodellerna.

Solflex levererar alltid markiserna med markismotor och fjärrkontroll eller klara att koppla till KNX styrning eller annan 230V anslutning.
Vi erbjuder Somfy styrningar som ni kan kontrollerar markiser och belysningar via mobilen var ni än må vara och har tillgång till internet anslutning.

Naturligtvis erbjuder vi mer avancerade lösningar vid projekt som anpassas efter behovet.

Vi erbjuder ett brett urval av Waremas markiser, för olika behov av solavskämning, se nedan.

Besök gärna våra servicebutiker med showrooms, som finns i Malmö och i Helsingborg.

Pergolamarkiser

Med senaste teknik och bästa kvalitet på textil gör våra pergolamarkiser från Warema till ett mycket konkurrenskraftigt val av markiser i pergolaform. Vi erbjuder flera modeller av pergola för stora solskydd och även som skydd mot regn och rusk. Sortimentet är uppdelat i fyra modeller och med olika formspråk och funktioner. Här finns pergolamodeller för både väggmontage som fristående kubistiska former.

Solflex kan med Waremas pergolamodeller ge en härlig uteplats ett flexibelt tak som skyddar mot sol och ruskväder.

Pergola-markis P40, Solskydd   Pergola-markis modell P70   Lamaxa Pergola Markis - Solflex AB   Pergola-markis modell P60

> Läs mer om Pergolamarkiser

Terrassmarkiser

Med senaste teknik och högsta kvalitet på textil gör våra Warema markiser till ett mycket konkurrenskraftigt val av kvalitetsmarkiser. Vi erbjuder många markismodeller för terrassen med unika färgval, former och funktioner som förvandlar terrassen till en svalkande oas!

Med Warema markiser skapas en trygg och smakfull färgmatchning till fasad och fönsterpartier.

Terrassmarkis / vikarmsmarkis modell H60   Terrassmarkis modell K60   Terrassmarkis modell K70   Terrassmarkis / vikarmsmarkis modell K70 med LED belysning

> Läs mer om terrassmarkiser

Markiser för glastak

När solen värmer upp vinterträdgården behöver man ett solskydd som snabbt och enkelt ger skugga, utan att förstöra det vackra och luftiga intrycket. WAREMA vinterträdgårdsmarkiser garanterar behaglig skugga i alla typer av vinterträdgårdsarkitektur.

Markisavskärmning under glas. Modell W10   Markis för glastak modell W19   Markiser för glastak W20   Markiser för glastak modell W19

>> Läs mer om markiser för uterum och glastak

Vertikalmarkiser med Zip funktion

Zip-markiser finns i flera modeller och fungerar som en vertikalmarkis, till skillnad att duken sitter fast i sidorna. Kassetten finns i halvrund och kvadratisk form 90, 110, 130 och 150 mm. Max bredd är 4,5 m och kan täcka upp till 5 m höjd.

Stort sortiment av kvalitetsvävar täta eller genomskinlig screentextil och ett stort urval av stativnyanser. Zip-markisen är alltid försedd med eldrift.

Färger på zip-markisens stativ finns i över 200 varianter och med möjlighet för olika glans och strukturer i lacken.

ZIP-12   ZIP-10   ZIP-9   ZIP-5

>> Läs mer om Zip markiser

Fönstermarkiser och balkongmarkiser

Behaglig skugga och ändå nästan obehindrad utsikt – en av de viktigaste fördelarna med Warema 355 fallarmsmarkis är att markisväven ligger helt skyddad i en smäcker tät kassett. Konstruktionen ger också en stabil funktion även på vindutsatta platser. Levereras med screenväv eller Lumera acryl väv.

Markis fallarm modell 355   Fallarmsmarkiser-03   Fallarmsmarkiser-02   Fallarmsmarkiser för fönster

>> Läs mer om fönstermarkiser

Fasadmarkiser och markisolett markiser

Fasadmarkiser lämpar sig framför allt för att skugga lodräta och lutande fasadytor, som ofta finns på moderna kontorsbyggnader.

Markisoletter är en kombination av vertikalmarkis och fallarmsmarkis som är lämplig att använda på lite högre fönster. Ger fri utsikt från insidan och en spännande effekt för glas och fasad. Stort sortiment av kvalitetsvävar och brett urval av stativfärger. Markisen är försedd med eldrift.

Fasadmarkis-01   Markisolett objekt   Markisolett-2   Markisolett-3

>> Läs mer om markisoletter och fasadmarkiser

Vertikalmarkiser

Vertikalmarkiser är ett funktionellt och diskret solskydd för lodräta fasader och stora fönsterfronter.

Vertikalmarkis-bild-02   Vertikalmarkiser-Referens-02   Vertikalmarkis-4   Vertikalmarkiser-6

>> Läs mer om vertikalmarkiser

Hitta butik i Malmö      Hitta butik i Helsingborg