Försäljning och service

Markiser, persienner & gardiner

Malmö040 979745Hitta hit
Helsingborg042 161635Hitta hit

Terrassmarkis och Pergolamarkiser

mer färgval- fler funktioner

 

Terrassmarkiser-04Terrass markiser och Pergola markiser till uteplatser kan kompletteras med vindsensorer, regnsensorer och solöga som hjälper till att ha markisen i rätt position efter väder och vind. För de kyliga kvällarna kan vi erbjuda IR värmare och om så önskas även belysning typ LED. Komplettera er uteplats med en flexibel sido-markis som skyddar mot vinddrag och insyn.

Om det finns behov av extra skuggmöjlighet vid låg solhöjd, erbjuder vi frontrullgardiner som kan manövreras från fjärrkontroll eller manuellt. Gardinerna kan levereras i avvikande väv om så önskas tex. screenväv för att behålla en del av utblicken.
Terrassmarkiser-06Warema markis modell 650 kan också kompletteras med en manuell tilt mekanism som reglerar lutningen på markisen allt mellan 5 till 40°.

Solflex levererar alltid terrassmarkiser med markismotor och fjärrkontroll eller klara att koppla till KNX styrning eller annan 230V anslutning.

Våra markismodeller kan levereras i bredder upp till max 6,5 meter, och i vissa modeller i utfall på 6.5 meter.

Med mer än 300 textilier och 50 stativfärger är det lätt att anpassa markisens utseende till fasaden. Vi erbjuder flera markismodeller med olika form och funktioner som förvandlar terassen till en oas!

Med Waremas markiser skapas en elegant färgmatchning till fasad och fönsterpartier.

 

Kassettmarkis K70

Nytt format med funktionell form som redan har vunnit pris för sin design. Kan levereras med integrerad Led belysning i frontprofil och kassett. Stativfärger finns i 180 varianter och delvis med valmöjlighet för olika glans och strukturer i lacken.

Stort sortiment av kvalitetsvävar. Markisen är försedd med eldrift och trådlös manövrering.

K70-1 K70-2 K70-3 K70-4 K70-5

 

Kassettmarkis K60

Kompakt kassettmarkis i välprovad design för större ytor. Markisen kan klara utfall upp till 4 meter.

Stort sortiment av kvalitetsvävar och brett urval av stativfärger. Markisen är försedd med eldrift och trådlös manövrering.

 

Kassettmarkis 580

Helkassett med litet format. Kassetthöjden är 140 mm och kan levereras i bredd upp till 5 meter. Nätt design som är lätt att applicera i trånga utrymmen. Stort sortiment av kvalitetsvävar och brett urval av stativfärger. Markisen är försedd med eldrift och trådlös manövrering.

 

Semikassett 650

Robust terrassmarkis med stort urval av tillbehör. Flexibla montagemöjligheter och en kompakt konstruktion som skyddar översida och front som täcker armkonstruktionen. Markisen kan förses med frontrullgardin som täcker 2,5 m höjd.

Tiltmekanism för att kunna reglera lutningen från 5 till 40° finns att beställa som tillval.

Stort sortiment av kvalitetsvävar och brett urval av stativfärger. Markisen är försedd med eldrift och trådlös manövrering.

 

Pergolamarkiser P40

När du vill skugga stora ytor och utfall som ”vanliga markiser” inte klarar. Utfall upp till 6,5 meter.

Ttort urval av kvalitetstyger och stativfärger. Stort sortiment av kvalitetsvävar och brett urval av stativfärger. Markisen är försedd med eldrift och trådlös manövrering.

Pergola-P40-1 Pergola-P40-2

Pergola-P40-3 Pergola-P40-4

Pergola-P40-5

 

Vikarmsmarkiser

Terrassmarkiser-01 Terrassmarkiser-02

Terrassmarkiser-03

Terrassmarkiser-05

 

 

Vikarmsmarkiser-01

Vikarmsmarkiser-Popup

Läs mer